27677007

Piesaki vannas istabas remontu jau tagad, tas ir pavisam vienkārši. Sūti pieprasījumu, vai vienkārši piezvani.

PIEPRASĪT PIEDĀVĀJUMU

Griestu remonts

Griestu remonts ir darbietilpīgs process, kas aizņem salīdzinoši daudz laika un enerģijas salīdzinot ar citiem remontdarbiem. Palīgs24 piedāvā griestu remontdarbu speciālista pakalpojumus tajā skaitā griestu montāžu un demontāžu, griestu restaurāciju, gruntēšanu, špaktelēšanu, slīpēšanu, krāsošanu, piekaramo griestu montāžu un demontāžu, aksesuāru uzstādīšanu un noņemšanu,

Griestu remonts

Vēlaties atsvaidzināt telpu ar jaunām griestu krāsām? Tas ir salīdzinoši lēts veids kā padarīt jebkuru istabu svaigāku, bet tas aizņem diezgan daudz laika. Lai tiktu līdz griestu krāsošanai būs jāveic citi darbi pirms tam, kam Jums būs nepieciešama speciālista palīdzība.

Pirms krāsošanas ir jāattīra griesti un jālikvidē visas plaisas un spraugas. Iespējams būs arī jāuzliek speciālais siets priekš plaisām. Gruntēšana un špaktelēšana ir nākamais solis jauno griestu izveidei. Speciālista palīdzība griestu remontā palīdzēs Jums izvairīties no nekvalitatīvas grunts uzklāšanas, kas var izraisīt griestu biršanu. Špaktelēšana ir ļoti svarīgs process, ja vēlaties, lai Jūsu griesti būtu līdzeni. Pēc grūtā darba padarīšanas var ķerties klāt pēdējam solim griestu remontā- griestu krāsošanai un dekorēšanai.

Piedāvājam arī vienkāršu griestu restaurāciju, demontāžu un piekaramo griestu uzstādīšanu pēc augstākajiem standartiem.

Griestu remonts, virs 150m²

Griestu remonts, platībai, kas ir lielāka par 150m², mēs izstrādāsim speciālu piedāvājumu. Vienīgi, kas Jums jāizdara, jāpiesaka meistara konsultācija.

Griestu remonts ar profesionāla meistara palīdzību.

Griestu remonta plānojums

Kā veidojas griestu remonta plānojums?

Griestu remonta izmaksas ir atkarīgas no vairākiem svarīgiem punktiem, kā piemēram, mums ir jāņem vērā telpas izmēri, īpatnības un novietojums. Lielākas telpas prasīs lielāku un darbietilpīgāku procesu. Darba izmaksas un plānojums ir vairāk atkarīgs no klienta vēlmēm un iespējām. Izmaksas veidojas no izmantotajiem materiāliem, piemēram kvalitatīvāka krāsa izmaksās dārgāk nekā parasta krāsa. Apgaismojuma izvietojums sastāda daļu no plānojuma, piemēram ja vēlaties gaismekļus novietot tur kur tie vēl nav bijuši tad jāapspriež plānojums, jo varbīt būs nepieciešams ievilkt jaunus elektrības vadus. Mēs cenšamies pielāgoties klientu vēlmēm pēc iespējas vairāk, kā arī tajā pašā laikā iesakot labākos risinājumus, lai griestu remonts izdotos bez problēmām. Izsaucot griestu speciālistu, tikšanās laikā tas veiks dažādus merījumus, novērtēs esošo griestu stāvokli un atbildēs uz Jūsu jautājumiem. Viss svarīgākā informācija, ko vajadzēs izrunāt:

  • Dizaina varianti
  • Izmantojamie materiāli
  • Izmantojamā tehnoloģija
  • Remontdarbu termiņi
  • Griestu remonta izmaksas
© Palīgs24.lv Visas tiesības aizsargātas 2018. Izstrādāja KurlandMedia. Sadarbībā ar Nelss.lv